Recenzie: Malad de Alexandru Voicescu

Malad de Alexandru Voicescu.

Coperta-Malad*Carte primită de autorul cărții pentru recenzie. Mulțumesc.

Descriere oficială:

În timpul lansării noului produs al companiei high tech la care este angajat, Andrei, art director român stabilit în Elveţia, experimentează o viziune inexplicabilă, indusă de un desen al misterioasei Ioana. Încercând să afle identitatea acesteia și legătura dintre ei doi, devine implicat în acţiunile unui grup de artişti underground dintr-o reţea cosmopolită, grup care duce la extrem învăţăturile mentorului lor. Acuzat de crimă, trebuie să fugă. Este ghidat de Eliza, o tânără care pare să cunoască îndeaproape motivele ce i-au schimbat viaţa normală şi aproape anostă de până atunci. Pe parcursul a numai câtorva zile, Andrei realizează că adevărurile pe care le ştia despre propria persoană sunt doar o mică parte a unui puzzle care îl poartă fără voia lui prin Praga, Lausanne, Milano și un izolat sat din Banatul sârbesc.

Recenzie:

Un thriler fascinant care ne poartă pe străzile din Elveția, cu un personaj complex și cu un mister inimaginabil.

Chiar și în momentul de față mă gândesc la carte pentru că a fost foarte surprinzător. Autorul s-a jucat cu cuvintele și a reușit să creeze o poveste care m-a ținut cu sufletul la gură și care la final a reusit să mă socheze.tumblr_ls3pg4YAtA1r1qgqzo1_500

Am început cartea crezând că este un simplu roman thriller în care personajul nostru principal, Andrei este acuzat de crimă pe care probabil nu l-a comsi și acum, ajutat de o fată misterioasă pe nume Eliza încearcă să elucideze ce s-a întâmplat în realitate. Până acum totul este bine și frumos până când autorul a reușit să mă surprindă în mod plăcut întroducând în poveste un twist original, a introdus acel ceva care a facut povestea originală și nemaiîntâlnită până acum.
Personajele au fost foarte complexe, nimeni nu este ceea ce pare a fi.

Mi-a plăcut foarte mult finalul, aflăm o mulțime de secrete care pe mine personal m-a surprins.

Malad este o poveste fascinantă despre eul interior, o călătorie oarbă, o poveste deghizată în ceva mult mai mult, cititorul va fi șocat și uimit, un debut promițător.

Citat:

„Uităm ușor, pentru că ne e mai comod, ca să ne protejăm de lucruri care ne dor foarte tare și care altfel ne-ar sparge din interior în mii de bucăți.”

Punctaj: 3,5/5

Date:

Titlu: Malad

Autor: Alexandru Voicescu

Editura: Herg Benet

Pagini: 224

Comandă aici.

Anunțuri

3 gânduri despre „Recenzie: Malad de Alexandru Voicescu

  1. Hey, eu acum citesc acest roman. Acum sunt curioasa, ce se va intampla in continuare. Am reusit sa fac si eu cunostiinta cu Eliza si sincer, momentan o vad ca pe o cocota ieftina. Oricum, ma bucur ca nu ai dat spoilere si ca prin recenzia ta, ai reusit sa imi starnesti curiozitatea, facandu-ma sa imi doresc sa o termin cat mai repede.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s