Extazul lui Gabriel de Sylvain Reynard la editura Trei

Nu pierdeţi volumul doi al trilogiei Infernul lui Gabriel, Extazul lui Gabriel de Sylvain Reynard vă aşteaptă la editura Trei.

2691_e81fa970

În Extazul lui Gabriel, a doua parte a trilogiei dedicate poveştii de iubire dintre profesorul Emerson şi studenta Julianne Mitchell, Sylvain Reynard aprofundează intriga dinInfernul lui Gabriel, centrând povestea pe iniţierea tinerei inocente în tainele seducţiei. Gabriel Emerson o va duce pe Julianne într-o vacanţă romantică la Florenţa, locul întâlnirii dintre Dante şi Beatrice, unde cei doi vor trăi cu ardoare extazul şi bucuria iubirii împărtăşite.
Dar, la întoarcere, fericirea le este ameninţată de intrigile unei foste studente, care risca să distrugă atât cariera academică a lui Gabriel, cât şi aspiraţiile universitare ale lui Julianne – şi, mai presus de toate, relaţia lor.
Pentru a o păstra pe Julianne, Gabriel trebuie să se împace cu spectrele trecutului şi să sacrifice o parte din fiinţa lui pentru a o salva pe aceea care l-a salvat, la rândul ei, din capcanele autodistrugerii.

*Clik pentru a citi un fragment din carte.

Anunțuri

3 gânduri despre „Extazul lui Gabriel de Sylvain Reynard la editura Trei

  1. Am citit Infernul lui Gabriel dar nu mi s-a parut a fi genul de carte care sa ma determine sa astept si a doua si a treia carte. Am incercat sa citesc cea de-a doua carte in engleza dar a fost la fel de plata ca prima.

  2. Poate nu mi-a placut pentru ca era totul previzibil. Dar cartea are si o parte pozitiva. Mi-a placut felul in care Gabriel o protejeaza pe Julia, dorinta din privirea lui si, in special, relatia lor din trecut.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s