Recenzie: Pe strada Londra de Samantha Young

Pe strada Londra, volumul doi din seria Pe strada Dublin de Samantha Young

2611_8736877a*Carte oferită de editura Trei pentru recenzie. Mulţumesc.

Descriere oficiala:

Pe strada Londra, continuarea celebrei Pe strada Dublin, ne readuce în Edinburgh pentru încă o poveste emoţionantă, impregnată de erotism, în care Samantha Young nu se teme să abordeze teme incomode.

Jo Walker are un obiectiv clar: să găsească un bărbat care să le ofere stabilitate financiară ei şi familiei sale. Pentru aceasta, însă, trebuie să joace un rol care i-a devenit o a doua natură şi să le ascundă potenţialilor parteneri adevărul despre familia ei. Când îl întâlneşte pe Cameron McCabe, acesta o judecă după aparenţe şi îşi formează o opinie nu foarte măgulitoare. Dar, pe măsură ce încep să se cunoască, Cam descoperă că Jo nu e ceea ce pare, iar Jo descoperă un bărbat în faţa căruia nu trebuie să se ascundă. Oare va îndrăzni Jo să pună în joc viitorul său dând curs atracţiei mistuitoare dintre ea şi Cam?

Recenzie:

Ce pot să vă spun despre această carte…Ei bine, cu siguranţă mi-a plăcut mai mult decât primul volum.
Povestea lui Jo m-a emoţionat şi m-a făcut să o îndrăgesc.
Este un personaj puternic deoarece în ciudat tuturor întâmplărilor ea a reuşit să treacă mai departe şi să lupte ca să-şi ţină familia în siguranţă.
Chiar dacă mulţi cred că este o fată uşor de cucerit,  apariţia lui Cam îi zguduie lumea şi zidurile construite în jurul ei.DLR NEW COVER
Mi-a plăcut de Jo însă de Cam…hmm…bine, este un personaj ok şi chiar mi-a plăcut de el însă au fost momente când m-a enervat, nu mă întrebaţi de ce deoarece nu v-aş putea să vă spun. Însă mi-a plăcut comportamentul lui faţă de Jo, mai ales atunci când este acea întâmplare cu tatăl ei.
Trebuie să vă mai spun că în acest volum ne vom reîntâlni cu personajele noastre îndrăgite din primul volum al seriei, Pe strada Dublin, deci Joss, Braden, Ellie, Adam & co îşi fac apariţia în acest volum dar de data aceasta sunt personaje secundare.
Mi-a mai plăcut faptul că tot în acest volum facem cunoştinţa şi cu personajele care vor domina volumul trei. Nate şi Olivia.
Dar să ne întoarcem la oile noastre, acum vorbim despre volumul doi care a fost foarte captivantă.
Autoarea a reuşit să creeze o poveste foarte emoţionantă, Pe strada Londra este o carte care are de toate, acţiune, momente de romance, scene hot şi mai ales multe replici sarcastice aşa că cititorul nu se va plictisi nicio clipă.

Citat:

„Oamenii pot fi…ei bine, pot fi minunaţi. Şi, uneori din nefericire, pot fi monştri de care ne ascundem în casele noastre. Ne facem griji că acei monştri vor pătrunde înăuntru. Nu se presupune că trebuie să ne temem ca ei sunt deja inăuntru…” – Jo.

Ce mi-a plăcut: povestea lui Jo, faptul ca autoarea a strecurat şi umor în poveste, replicile sarcastice, finalul
Ce nu mi-a plăcut: atitudinea lui Cam la început, părinţii lui Jo.

Punctaj: 4/5

Titlu: Pe strada Londra (Pe strada Dublin #2)
Titlu original: Down London Road ( On Dublin Street #2)
Autor: Samantha Young
Editura: Trei
Pagini: 480
Traducere: Ofelia Al-Gareeb
Comandă aici.
Coperta originală:
Reclame

Un gând despre „Recenzie: Pe strada Londra de Samantha Young

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s