These Broken Stars de Amie Kaufman şi Meagan Spooner în curând la Editura Trei

 

Colecţia Young Fiction Connection a editurii Trei ne pregăteşte o carte fenomen care în curând va fi ecranizată pe micile ecrane.

Trilogia Starbound 

TREI LUMI. TREI POVEŞTI DE DRAGOSTE. UN SINGUR DUŞMAN.

Primul volum: These Broken Stars1505589_287487658072476_703828040_n
La bordul navei Icarus e o noapte ca oricare alta. Apoi, catastrofa loveşte din plin: luxoasa navă spaţială de croazieră este smulsă din hiperspaţiu şi se prăbuşeşte pe cea mai apropiată planetă. Lilac LaRoux şi Tarver Merendsen supravieţuiesc. Şi se pare că sunt singuri.

Lilac este fiica celui mai bogat om din lume. Tarver e un tânăr sărman, ajuns erou de război, care a învăţat cu mult timp în urmă că fetele ca Lilac nu înseamnă decât probleme. Dar avându-se numai unul pe celălalt, Lilac şi Tarver trebuie să conlucreze, întreprinzând o călătorie anevoioasă de-a lungul tărâmului pustiu şi sinistru pentru a căuta ajutor.

Apoi, în pofida sorţilor, Lilac şi Tarver găsesc o binecuvântare în tragedia care i-a adus pe unul în braţele celuilalt. Fără speranţa de a avea un viitor împreună în lumea lor, cei doi încep să se întrebe dacă nu le-ar fi mai bine să rămână acolo pentru totdeauna.

Însă totul se schimbă când descoperă adevărul din spatele şoaptelor înfiorătoare care îi însoţesc la fiecare pas. S-ar putea ca Lilac şi Tarver să găsească o modalitate de a părăsi planeta, dar un lucru e sigur: nu vor mai fi aceiaşi oameni care au aterizat acolo.

Această poveste de dragoste atemporală pune în mişcare o serie de romane SF captivante, cu noi protagonişti în fiecare volum.

Mai multe detalii pe Young Fiction Connection.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s