Every Day şi Beautiful Bastard vin în 2014 la editura Trei

Editura Trei ne va încânta şi în anul 2014 cu multe noutăţi editoriale.

Every Day de Davin Levithan

1488175_262804940540748_291945668_n

În fiecare zi, un nou trup. În fiecare zi, o nouă viaţă. În fiecare zi, îndrăgostit de aceeaşi fată. Nu au existat niciodată avertismente referitoare la locul unde va fi sau la persoana care va urma. A. s-a obişnuit cu acest lucru, ba chiar şi-a stabilit şi nişte principii după care să trăiască: nu te ataşa niciodată prea mult; evită să fii observat; nu te implica. Toate merg strună până în dimineaţa în care A. se trezeşte în trupul lui Justin şi face cunoştinţă cu prietena lui, Rhiannon. Din acel moment, regulile după care A. trăia nu se mai aplică. Deoarece, în sfârşit, A. şi-a găsit pe cineva cu care vrea să fie – în fiecare clipă, în fiecare zi. Ai putea să iubeşti pe cineva care se schimbă în fiecare zi?

Beautiful Bastard de Christina Lauren

1496672_262975900523652_239345228_n

O stagiară ambiţioasă. Un director perfecţionist. Şi o mulţime de cuvinte grele. Isteaţă, muncitoare şi urmând un Master în Administrarea Afacerilor, Chloe Mills are o singură problemă: şeful ei, Ryan Bennett. Este exigent, direct, egoist – şi complet irezistibil. Un ticălos chipeş. Bennett a revenit în Chicago pentru a se implica serios în extinsa afacere media a familiei lui. Însă nu s-a aşteptat ca persoana care l-a ajutat cât timp a stat în străinătate să fie făptura superbă, inocent de provocatoare – şi total enervantă – pe care acum este nevoit să o vadă în fiecare zi. În ciuda zvonurilor, el nu a fost niciodată adeptul aventurilor la serviciu, dar Chloe e atât de ispititoare, încât e dispus să încalce regulile – sau pur şi simplu să le zdrobească – numai să o poată avea. Peste tot în birou. Pe măsură ce atracţia dintre ei creşte până ajuge la un nivel exploziv, Bennett şi Chloe trebuie să se decidă cât anume sunt dispuşi să piardă pentru a se câştiga unul pe celălalt.

Sursa: Pagina de Facebook Young Fiction Connection

Anunțuri

2 gânduri despre „Every Day şi Beautiful Bastard vin în 2014 la editura Trei

  1. Beautiful bastard ❤ Nu credeam că o s-o găsesc în română aşa de repede, ar fi awesome 😀 O aştept de mult, surprinzător este că o va traduce Trei- mă aşteptam la Leda sau ceva Epica- dar nu-i problemă, mă bucur că cei de la editura Trei s-au pus pe treabăcu traducerea şi publicarea unro cărţi foarte faine,
    Toate cele bune!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s