Povestiri de seara (de dimineata) (11)

Buna dimineaţa dragilor, ce mai faceşi? Sper că sunteţi bine.

Eu mă simt tot ca un zombie şi pe deasupra sunt plină de nervi. Acum sunt la o prietenă pe care am rugat-o să mă lase să postez pe blog câte ceva deoarece PC-ul meu a murit. Sau e în comă, încă nu ştiu sigur. Cert este că ieri s-a luat curentul şi de atunci nu se mai porneşte.

Acum nu mă pot scăpa de nervi deoarece în PC am avut scrisă licenţa, nu a fost încă terminată dar totuşi… şi nu am reuşit să o salvez pe stick.

Cred că o să înnebunesc dacă nu voi putea reuşi să o „salvez” cumva din PC. Aseară chiar am avut insomnii şi coşmaruri că o să dispară din PC şi eu va trebui să o scriu din nou. Atunci chiar înnebunesc, pe bune, foarte serios vorbesc.

Azi voi încerca să o repar cumva ori să o duc la reparat, sper ca verdictul să nu fie fatal.

Eu o sa încerc să postez pe blog noutăţile, dar concursul nu ştiu dacă voi putea posta săptămâna asta.  Nu vreau să profit de prietena mea şi să o tot rog să ma  lase la PC-ul ei.

Ieri am avut examen, am trecut-o „Thank God” dar chiar în timpul examenului am aflat ceva ce nu prea mi-a plăcut. Am avut eu deja o bănuială încă de anul trecut dar doar acum mi s-a confirmat. M-am dezamăgit puţin de cineva. În fine, nu intru în detalii că ar trebui să scriu o carte întreagă ca să înţelegeţi.

Bine, cred că iar m-am lungit. Eu momentan tot Şovăire citesc, nu am reuşit să o termin, aseară nu m-am putut concentra din cauza nervilor şi cred că nici astăzi nu voi putea, sunt cu nervii la pământ, mă doare capul şi mă doare şi ochii.

Eu sper să ne auzim în curând, coletele v-am trimis la toţi cei care au câştigat pe blog, (într-o altă postare când voi aveam mai mult timp o să vă povestesc iar ce am păţit din nou la poştă) de aceea aş vrea să vă rog să lăsaţi un comentariu aici pe blog şi să mă anunţaţi dacă a ajuns cărţile la voi în siguranţa. Adresa mea de mail înca tot nu pot accesa, habar nu am de ce.

Cred că săptămâna asta va fi ghinionistă pentru mine.

Bine, dragilor, eu vă las, o să încerc să-l resuscitez calculatorul, dacă eu nu pot o duc la doctor.

O zi frumoasă vă doresc!

XOXO!

Reclame

3 gânduri despre „Povestiri de seara (de dimineata) (11)

 1. o saptamana frumoasa 🙂
  incearca sa pui hardul la alt pc, daca il ia e bine, ai licenta.
  daca nu se aprinde deloc pc-ul, nici macar butoanele la tastatura e placa de baza.
  asa am patit si eu sapt trecuta, mi s-a ars placa 😦
  numai bine !

 2. Incearca sa probezi cu o alta sursa, mai mult ca sigur ti s-a ars siguranta la sursa. Sau alte chestii pe la ea. Cat despre recuperare, pui hdd-ul la alt pc si s-a rezolvat (in caz ca nu merge prima varianta).
  Succes.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s