Povestiri de seara (9)

Dragii mei, de mult nu ne-am mai auzit nu?

Îmi pare foarte rău că nu am mai scris în ultima vreme, credeam că voi avea mai mult timp, acum cu noul an, dar nah…am m-am înşelat, dar staţi liniştiţi, nu vă abandonez eu pentru nimic în lume.

Astăzi am avut o zi foarte proastă, aveam atâtea treburi de făcut azi dar nu am reuşit să fac nici măcar un sfert din ele.

Dimineaţa aproape am făcut o criză de nervi la poştă. Am mers şi eu sa cer bilete de trimitere, ca să trimit cărţile celor care au câştigat pe blog. Cum data trecută mi s-au terminat biletele, am mers la poştă direct cu cărţile, iar poştăriţa care stă acolo se ia de mine că altădată să mă duc după bilete şi să vin cu ele direct completate că ea nu are chef să stea după mine până le completez acolo.

Bine, cum sunt eu ascultătoare, azi am mers să cer bilete şi ce credeţi că s-a întâmplat?

Ea îmi spune în faţă că acum nu-mi dă că are multe treburi de făcut şi nu are timp de prostii şi de mine şi să mă întorc mai târziu. Eu am rămas cu gura căscată, pe bune, mai ales când am văzut că treburile alea importante ce avea de făcut erau bârfitul şi statul la poveşti cu alte colege. Aveam nişte nervii în mine, credeam că explodez. A trebuit să mă duc până la cealaltă poştă care este destul de departe.

Sincer în fiecare zi mă mir de ţara numită România, cum poate să existe atâta incompetenţă, lipsă de respect şi nepăsare? eu chiar nu înţeleg.

Bine, dar nu vă mai stresez şi pe voi.

Mai bine spuneţi, ce mai citiţi?

Eu sper ca în seara asta să termin primul volum din seria Vânătoare nocturnă, e super tare cartea, chiar nu mă aşteptam să-mi placă atât de mult.

Chiar, azi a început şcoala? cum a fost prima zi? sper că a fost bine.

Eu vă las acum, trebuie să pregăstesc nişte post-uri şi săptămâna asta vă aştept cu un concurs unde veţi putea câştiga nişte cărţi care sigur vă va plăcea.

O seară frumoasă.

XOXO!

P.S. Cei care aţi câştigat swaguri la concursurile anterioare, v-am trimis premiile, săptămâna asta trebuie să le primiti.

Mâine trimit cărtile celor care au câştigat la concursul de Crăciun.

 

Anunțuri

4 gânduri despre „Povestiri de seara (9)

 1. Imi pare rau sa aud de experienta de la posta. Nu am patit niciodata asa ceva insa cu siguranta as fi comentat 😐 este dreptul tau sa ceri si sa primesti biletele de completare si in acelasi timp este dreptul tau sa stai si sa le completezi pe loc!!! cat tu completezi il poate servi pe urmatorul client.. 🙂
  Ne ducem de rapa cu oameni ca astia. Trebuie pusi la punct cu o „vorba buna” :]

  Lectura placuta intre timp! >:D<

 2. Oh eu citesc Eragon4, geniala. Sa stii ca stept o recenzie pentru vanatoare nocturna din partea ta…scuze ca mereu te bazai la cap cu cate ceva , dar imi poti spune unde ai dat ca sa-ti faci blogroll?

  1. Este pe partea dreapta in Dashboard meniurile, si de acolo alegi Legaturi, si dai clik pe Add new si asa adaugi linkurile blogurilor pe care vrei sa le adaugi in blogroll.

   1. mersi mult, nu stiu ce m-as face fara tine…daca vrei sa mai vorbim despre carti si multe altele poti intra pe blogul meu yukiblack.wordpress.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s