The Dispossessed de Page Morgan

Volumul 1 : The Beautiful and the Cursed va aparea in luna mai a anului 2013 in strainatate.

Dupa un accident bizar, Ingrid Waverly este nevoita sa paraseasca Londra impreuna cu mama si sora ei mai mica, Gabby, lasand o lume plina de rochii de lux si evenimente sociale pentru orasul nefamiliar Paris.

La Paris, nu exista baluri uriase sau petreceri sclipitoare, iar lucrul ingrozitor este ca casa pe care fratele ei geaman Grayson le-a gasit nu este tocmai o casa. Este o manastire abandonata, cu acoperisul captusit, cu garguie de piatra care par niste creaturi vii respirand.

Si Grayson a disparut.

Nimeni nu pare sa stie nu este inafara de Luc, un slujitor devastator de frumos in noua lor casa.

Ingrid este sigura ca fratele ei geaman nu este mort, o poate simti in adancul sufletului, dar stie ca este in mare pericol. Este de ajuns ca ea si Gabby sa navigeze o cale rasucita pana la Grayson, o cale care va conduce pe Ingrid la descoperirea unor secrete intunecate si adevaruri supranaturale. Iar ea va invata ca odata ce acestea au fost descoperite, nu mai pot fi ingropate din nou.

Cum va place descrierea? Sincep pe mine coperta m-a „prins” si doar dupa aia am citit descrierea, dar pare interesanta si m-a facut foarte curioasa.

Reclame

Un gând despre „The Dispossessed de Page Morgan

  1. Ador numele Ingrid! Coperta este foarte frumoasa si descrierea interesanta. Sper sa am ocazia sa o citesc. 🙂 Daca nu ai fi prezentat-o pe blog, nu ma deranjam sa ii citesc sinopsisul, desi mi-a atras atentia pe Goodreads.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s