Thirteen Treasures de Michelle Harrison in portofoliul Rao

Trilogia Thirteen Treasures de Michelle Harrison a intrat in portofoliul Rao, asa ca in curand vom avea ocazia sa o avem si in Romania.

Volumul 1: 13 Treasures

(*descrierile sunt traduse de mine)

Nimeni altcineva nu poate vedea zanele rele doar Tanya in somn, torturand-o la cea mai mica mentiune a existentei lor, dar ele sunt la fel de reale pentru fata de 13 ani precum lucrurile din viata ei. Nu poate scapa de ele, si nu poate sa le ignore. Dar insistenta ei de a le raspunde o alunga la conacul bunicii ei, intr-un mediu rural restrans.
Sunt multe de explorat aici si chiar mai multe de temut in padurile din imprejur. Dar, padurea nu este singura sursa de secrete intunecate, si Tanya curand se trezeste incurcata intr-un mister care ar putea sa o prinde in lumea basmelor pentru totdeauna.

Volumul 2: 13 Curses

Atunci cand zanele il sechestreaza fratele, Red a promis sa-l aduca inapoi. Acum prins in taramul zanelor, ea implora o audienta cu curtea zeilor. Fratele ei va fi liber – dar numai in cazul in care ea poate finaliza o sarcina stabilita de catre instanta de judecata. Intr-o lume de viclenie si inselaciune, Red este pe cale sa descopere ca nu totul este asa cum pare. Dar daca va reusi  sa duca pana la capat sarcina, oare zanele vor tine promisiunea facuta?

Volumul 3: 13 Secrets

Red traieste acum in conacul Elvesden sub numele ei real, Rowan, si incearca sa-si lase trecutul in urma. Dar acest lucru nu este atat de usor precum a sperat… Urmarita de cei care doresc sa participe din nou la Incercare Rowan este deasemenea bantuita se vise cu cabana Hedgewitch si cu Eldritch, care a jurat razbune atunci cand ea l-a lasat acolo.
Trecutul ei este pe cale sa o prinda in urma, dar poate ea, Tanya si Fabian sa previna inainte ca sa le consume pe toti impreuna?

Anunțuri

3 gânduri despre „Thirteen Treasures de Michelle Harrison in portofoliul Rao

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s