Lost Immortalis de KaSonndra Leigh

Volumul 1: When Copper Suns Fall(*descrierile sunt traduse de mine)

De 15 ani, in orasul lui Chela Prizeon, alchimia este interzisa iar ingerii se ascund printre muritori. Cu un virus mortal care face ravagii in lume, amintiriile de cosmar a Chelei o obliga sa-si aminteasc de un trecut trist, iar acum fratele ei este infectat.

Singura speranta a Chelei este Caduceans, ucigasi autorizati sa porotejeze cu ultimi sapte Supraveghetori de lumina si amintirile vechi pe care  le impartasesc. Un grup condus de un baiat care este cateodata evaziv, cateodata enervant, o intriga. Dar oare poate avea incredere in acest baiat cu un trecut misterios, cineva care poate influenta amintirile ei?

Cu ajutorul celor din Caduceans, Chela intra in cursa ca sa invinga rivalii, sa descopere secrete intunecate de familie, disperata sa gaseasca un leac…doar pentru a descoperi  ca gluto-virusul ete mai mult decat o simpla boala.

Volumul 2: When Silver Moons Rise – va aparea in noiembrie in strainatate.

Confrundandu-se cu un viitor instabil, Chela Prizeon paraseste Castle Hayne-ul si trece pe teritoriul inamicului urmaradu-l pe Faris – baiatul cu sange roial, care este blestemat de catre un rival maltios. Dar curand, Chela afla ca el a fost aruncat adanc in inchisoarea inghetata – un loc maiestuos, dar mortal, unde oamenii intra si niciodata nu mai sunt vazuti. Pentru a gasi baiatul iubit si sora lui pierduta, Chela trebuie sa-si uneasca fortele  cu unul dintre ceil mai marie inamic al ei. Si chiar daca incearca sa-si pastreze puterile pe partea binelui, ea se trezeste astrasa de partea intunecata deasemenea.

Reclame

2 gânduri despre „Lost Immortalis de KaSonndra Leigh

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s