Disparuti de Michael Grant la editura Rao

Cred ca ati observat si voi absenta mea in ultima vreme, pentru asta as vrea sa-mi cer scuze, acum am o perioada destul de stresanta, iar acum si netul isi face de cap, o sa incerc sa postez noutatile si o sa raspund la comentarii cat de prompt pot. Sper ca in curand sa-mi revina si netul . Pana atunci va las cu cartea Gone de Michael Grant, aparuta recent la editura Rao cu titlul Disparuti. Eu abia astept sa o citesc, voi?

Cât ai clipi din ochi, toată lumea a dispărut. Dispăruţi. Toţi, cu excepţia tinerilor. Au rămas fără nici un adult. Fără profesori, poliţişti, doctori, părinţi. Şi tot aşa de brusc dispar şi telefoanele, internetul, televiziunea. Fără nici o posibilitate de a căuta ajutor. Şi fără vreo şansă de a afla ce se întâmplă. Foametea ameninţă. Începe domnia sălbaticilor. O creatură sinistră pândeşte din umbră. Animalele devin mutante. Iar adolescenţii se schimbă şi ei, le apar talente noi, puteri inimaginabile, periculoase, mortale, care sporesc din zi în zi. Este o lume nouă şi înspăimântătoare. Se aleg tabere, se pregăteşte o luptă. Cei puternici împotriva celor slabi. Iar timpul se scurge inexorabil: de ziua ta, dispari, la fel ca toţi ceilalţi.

Reclame

8 gânduri despre „Disparuti de Michael Grant la editura Rao

  1. Eu nu stiam ca va aparea aceasta carte la Rao insa sunt placut surprinsa 😀 Abia astept sa o pot citi si eu. Imi place coperta. Sunt curioasa cate pagini are de fapt… Ca pe site au scris 128 pg :)) Cred ca au gresit.

    1. Cred ca este o greseala, nu poate sa aiba 128 de pagini cand editia in limba engleza are peste 400. Dar o sa ma interesez la editura sa vad care este adevarul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s