When We Have Wings de Claire Corbett

Cartea a aparut anul trecut in SUA.

(descriere tradusa de mine)

Intr-o lume impartita intre zburatori si ne-zburatori, cat de departe ai merge ca sa poti zbura? Cat de mult ai sacrifica – poate propriul tau copil? Un roman  original despre sacrificiu, tradare si dragoste.

Visul de a fi capabil de zbur este acum realitate fizica, dar doar cei bogati si puternici  isi pot perimte interventia chirugicala, medicamentele si manipularea genetica ca sa devina zburatori. Peri, o fata saraca din regiune va sacrifica totul ca sa-si primeasca aripile, si se alature acestei elite, dar pretul este mai mare decat isi putea imagina.

Simte bucuria si teroarea zborului – peste zgarie-nori vertiginoase, in furtuni salbatice si in pustietetea hipnotica – in acest roman cutezator si creativ care exploreaza limitele de auto-transformare.

 

Anunțuri

28 de gânduri despre „When We Have Wings de Claire Corbett

      1. 😦 am inteles multumesc frumos. La litera am inteles ca se va publica o carte dar cu zane parea interesanta descrierea gasita de mine:).

  1. Hmm, pare super-interesanta seria, mi-ar placea sa o publice si la noi o oarecare editura, insa daca nu probabil am sa o iau de pe libris, chiar pare super! Mersi ca ne-ai spus despre ea!

  2. Frumoasa cartea ! O alta carte care ne prezinta o poveste frumoasa care nu este publicata la noi in tara ! Imi place descrierea si cu aceasta ocazie iti multumesc pentru ea !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s