Uneori, sub clar de luna de Heather Davis in curand la editura Leda

Ce mistere poate ascunde lumina lunii….?

UNEORI, SUB CLAR DE LUNĂ, Cartea a doua din seria Nu plânge sub clar de lună de HEATHER DAVIS în curând la editura LEDA

Lumina lunii e periculoasă – alungă intimitatea întunericului şi scoate la iveală lucruri care ar fi mai bine să rămână ascunse…

Shelby este îndrăgostită de misteriosul Austin Bridges al III-lea, pe care l-a cunoscut într-o tabără de reeducare, cu o vară în urmă.
Acum, ea învaţă la Academia Steinfelder, o severă şcoală elveţiană pentru fete… ce poate fi mai rău de-atât?
Cum nu mai are nicio veste de la iubitul ei, Shelby este îngrijorată – mai ales că vede într-un tabloid o fotografie în care el apare alături de prinţesa pop a Europei.
Dar Austin nu este doar fiul unui star rock, ci şi un vârcolac sexy, iar legătura lui cu Shelby este mult mai puternică decât bănuieşte ea.

În timp ce zilele se succed tot mai întunecate şi se apropie vacanţa, Austin se strecoară la Steinfelder şi îi dezvăluie lui Shelby adevăratul motiv pentru care s-a ţinut deoparte în tot acest timp. Totodată, ea îşi dă seama brusc de faptul că simţurile i se ascut, că duce dorul lunii pline şi că simte o foame ciudată. Prizonieră în şcoală, din ce în ce mai conştientă de pornirile ei ancestrale, îşi dă seama că iubirea ei pentru Austin o va costa mai mult decât îşi imaginase vreodată.

Şi, în curând, va fi noapte cu lună plină…

Pentru mai multe informaţii despre autoare şi cărţile ei, puteţi accesa site-ulwww.heatherdavisbooks.com

Cartea va avea 160 de pagini, formatul 13×20 cm şi va fi cartonată cu supracopertă. Preţul de listă: 24,90 lei. La precomandă veţi beneficia de reducerea de 25% şi de transport gratuit.

Sursa.

Reclame

37 de gânduri despre „Uneori, sub clar de luna de Heather Davis in curand la editura Leda

  1. Nu speram sa mai apara aceasta carte din cauza formatului ebook, dar uite ca mi s-a indeplinit dorinta. Mi se pare super ca au decis sa o publice si pretul este foarte bun. Cam putine pagini…dar merge.
    Eu am editia de chiosc al primului volum si o sa arata cam inestetic in biblioteca,dat fiind aceasta va fi hardcover, dar cum am zis, sunt fericita ca apare.

    1. mie mi-a placut cartea . poate daca iti comanzi mai multe carti de pe elefant o adaugi si pe ea in editie de chiosc . de obicei nu prea se merita sa iei o carte de 10 lei si sa platesti transportul inca atat

  2. Am citit „Nu plânge sub clar de lună” anul trecut si este o carte destul de interesanta, sa vedem daca continuarea va fi la masura asteptarilor 🙂

  3. am citit primul volum „nu plange sub clar de luna” si acum ca am afalt ca exista si volumul 2 abia astept sa-l am. e foarte frumoasa careta chiar daca e subtire

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s