Recenzie: Patimi de sucub de Richelle Mead

Aceasta carte am primit de la editura Leda pentru recenzie. Multumesc mult.

Iata ca am reusit si eu sa citesc volumul patru al seriei Georgina Kincaid de Richelle Mead. Cei care sunt familiarizati deja cu aceasta serie, stiu despre ce este vorba.
Georgina Kincaid, sucubul orasului Seattle trece acum prin momente foarte grele. De cand Seth, s-a despartit de ea, de fapt a inselat-o cu prietena ei, Maddie, Georgina a devenit cam nesuferita.
Jerome, seful ei, o trimite in Vancouver ca sa-l tina sub observatie pe Cedric, arhidemonul din zona respectiva, dar si sa afle mai multe informatii despre un grup satanist numiti Armata Intunericului.
Daca ati citit primele trei volume a seriei, dunt sigura ca acest volum va va placea si mai mult.
Este plin de actiune, rasturnari de situatii, si momente amuzante care ofera cititorului sa rada in hohote la unele faze.
Mi-a placut mult acest volum, m-am amuzat mult de comentraiile Georginei, iar vampirii Peter si Cody sunt foarte simpatici.
M-a enervat putin Seth, mi s-a parut cam egoist si ma enerva faptul ca a decis sa fie cu Maddie chiar daca se vede ca este inca indragostit de Georgina.
Lucrurile iau o intorsatura cand Jeorome este rapit, iar toti nemuritorii din subordinea lui isi pierd puterile. Si ia ghiciti cine s-a bucurat cel mai mult de asta?
Cody si Peter,:)) au fost asa de bucurosi ca au ocazia sa iasa la lumina soarelui. M-am amuzat mult de ei.
Georgina acum ca a devenit „muritoare”  nu mai trebuie sa ia energiile oamenilor ca sa poata trai, si acum ar putea fi cu Seth, fara teama ca il va scurta viata. Dar problema este ca el este deja cu Maddie, oare va fi in stare sa-l insele acutala iubita?
Dar acum ea are si alte lucruri pe cap, de exemplu sa-l gaseasca pe Jerome, si sa afle cine a fost in stare sa-l invoce inainte ca cineva sa-l ia locul si sa primeasca un nou sef.
Cred ca am mai zis asta dar Richelle Mead este o scriitoare extraordinara, cand citesc cartile din seria Georgina Kincaid, pentru cateva momente chiar uit ca ea a scris si seria Academia Vampirilor.
Nu pot decat sa recomand aceasta serie, insa trebuie sa specific ca contine niste scene mai detaliate care nu sunt recomandate copiilor sub 16 ani.
Deci cei care au citit deja primele volume ale seriei, trebuie neaparat sa puna mana si pe acest volum, sunt sigura nu se va plictisi nici un minut, deoarece Georgina intotdeauna intra in situatii care contine aventuri, lupte si mult paranormal.

Titlu: Patimi de sucub (Georgina Kincaid #4)
Titlu original: Succubus Heat (Georgina Kincaid #4)
Autor: Richelle Mead
Pagini: 414
Editura:Leda
Traducere: Mariana Piroteala
Punctaj: 4/5
Comanda: Leda, Libris.
Anunțuri

13 gânduri despre „Recenzie: Patimi de sucub de Richelle Mead

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s