My Fan Arts (1)

M-am decis sa infiintez o noua rubrica pe blog. Acesta se va numi My Fan Arts. Aici voi posta creatiile mele (semne de carte, coperti, etc.) . Sper sa va placa.

As vrea sa mai mentionez ca  aceasta rubrica va mai avea o „ramura” numita [Readers Fan Arts] – aceasta va contine creatiile vostre. Deci cei carora va place sa faceti fan madeuri ( desene, coperti, semne de carte) la cartile voastre preferate astepti mailurile voastre.

La fiecare sfarsit de luna se va putea vota creatiile voastre. Iar cea mai votata creatie va fi expusa timp de o luna pe bara din dreapta a blogului.

Mai multe detalii puteti citii la pagina dedicata acestei rubrici Readers Fan Arts.

Acum sa trecem la rubrica My Fan Arts.

Ca si primul post din aceasta rubrica, as vrea sa va arata niste imagini facute de mine la cartile Micutele Mincinoase de Sara Shepard aparuta la editura Leda.

Cu bine stiti copertile folosite la aceasta serie de catre editura Leda au fost cele din UK si se pare ca cei din Anglia doar pana la volumul 4 au publicat cartile cu ilustratiile utilizate si de editura Leda. Asa ca acum sunt foarte curioasa ce coperti va folosi editura Leda.

Eu am mers tot pe ideea ilustratilor utilizate de catre Leda si am creat cateva imagini asemanatoare .

Sper sa va placa.:D

Reclame

26 de gânduri despre „My Fan Arts (1)

  1. Sunt foarte dragute si inspirate! Deci stai sa vad daca ma inteles: in fiecare luna putem trimite creatile noastre care apoi vor fi votate, nu? Si se poate incepe de luna asta?

    1. Mersi:) Din pacate nu pot incepe din luna asta deoarece suntem deja in 23 si nu ar fi timp sa astept sa le trimiteti si sa mai pun si la votare creatiile. Asa ca incepand din 1 februarie veti putea trimite timp de 25 de zile creatiile. Eu le voi pune pe blog si le voi supune la un vot.

    1. Ma bucur ca iti plac. Am folosit programul Gimp. Dar sunt sigura ca cu Photo Shop se fac mai usor doar ca eu nu am avut la dispozitie programul respectiv, asa ca am lucrat cu ce am avut. 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s