The Moonstone Saga de Courtney Cole

Volumul 1: Soul Kisses a aparut in ianuarie 2012 in SUA.

(descriere tradusa de mine)

Intrebare: Cand mama ta este o vrajitoare puternica iar tatal tau un vampir care suge suflete, ce face asta oare din tine?
Raspunsul: Blestemat.

Cu toata frumusetea si farmecul unei sirene, dar belstemata sa fie un sucub sugator de sange, Empusa tanjeste dupa iubire si dupa o viata normala.
Dar nici unul dintre aceste nu poate fi al ei, deoarece singurul lucru pe care aduce pentru oricine pe care o iubeste este moartea.
Es zaboveste in lumea muritorilor ascunzandu-se de tatal ei, ducand o viata singuratica. Pana ce o intalneste pe Brennan.  Cu parul de aur si cu un zambet radiant, el o capteaza inima si o trezeste din „somn”.
Dar Brennan este mai mult decat pare. Si intr-o relatie unde viata insasi atarna in balanta, este oare iubirea intr-adevar destul?

Anunțuri

18 gânduri despre „The Moonstone Saga de Courtney Cole

  1. Coperta este superba dupa parerea mea,iar descrierea este pe placul meu.Am observat ca de la un timp „vanez”numai carti care au coperti frumoase si toate se dovedesc a fi extrem de interesante,eu fiind iubitoare mare de fantasy:D

  2. Pacat ca la noi nu se gasesc atatea carti ca in strainatate si pacat ca bugetul unora dintre noi este cam mic , este greu sa ne tinem uneori cu toate aparitiile .

  3. ”Intrebare: Cand mama ta este o vrajitoare puternica iar tatal tau un vampir care suge suflete, ce face asta oare din tine?
    Raspunsul: Blestemat.”
    frumos raspuns:))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s