Recenzie: Aproape Căsătoriţi de Jane Costello

Aproape căsătoriţi de Jane Costello

Aproape-casatoriti---Jane-Costello*Carte cumpărată

Descriere oficiala:

Care este cel mai rău lucru care i se poate întâmpla în ziua nunţii unei mirese drăguţe şi iubitoare?
Părăsită de logodnic în faţa altarului, Zoe Moore se simte incapabilă să facă faţă umilinţei şi privirilor compătimitoare ale prietenilor şi familiei şi se hotăraşte să se mute pentru o vreme în America. Odată ajunsă acolo, tânăra devine bona copiilor unui văduv nesuferit, dificil, dar extrem de atrăgător şi de sexy. În timp ce le câştigă pas cu pas inima copiilor, Zoe se simte din ce în ce mai frustrată de atitudinea tatălui lor, Ryan, pe care îl consideră un nemernic insensibil, dar de care se simte atrasă în mod inevitabil. Slavă Domnului că există micul grup de bone englezoaice, devenite repede prietenele ei, care să-i tempereze disperarea crescândă! Dar oare vor fi ele în stare să o salveze pe Zoe atunci când descoperă că trecutul nu este chiar atât de uşor de uitat?

Recenzie:

Aproape Căsătoriţi este o carte de care te vei îndrăgosti într-o clipă, este amuzantă iar pe Zoe a noastă o vei îndrăgi.

Zoe Moore este o fată a cărei viaţă ia o întorsătură neaşteptată când rămâne cu „ochii în soare” chiar în faţa altarului .

Dornică să lase trecutul în urmă, se mută în America unde se angajează ca bonă în casa familiei Miller.

Mi-a placut mult de Zoe, mereu intră în situaţii amuzante şi câteodata stânjenitoare.2597_185ed696.jpg.pagespeed.ce.KS364ksK9W

Se ataşează repede de copii lui Ryan, însă el este un om urzuz şi nesuferit.

Zoe se împrieteneşte repede cu celelalte bone din cartier. Mi-a plăcut mult de Trudie, se comporta ca o adevărată prietenă.

Dar cu cât îşi petrece mai mult timp în preajma lui Ryan care primeşte nişte scrisori destul de ciudate  Zoe devine din ce în ce mai atrasă de el.

Cartea nu este siropoasă cum am crezut că va fi, credeam că este o tipică poveste de dragoste (gen telenovelă) în care protagoniştii vor juca jocul „cu tine sau fără tine „dar mă bucur că nu a fost aşa.

Cartea este amuzantă, numai bună pentru o zi ploioasă când nu ai chef să ieşi din casa dar doreşti să te delectezi cu o carte simplă, uşoară de citit şi funny.

Citat:
„Mă trezesc că mă ascund după stâlpul din hol, ca să pot auzi ce zic fără să fiu văzută, aşa cum fac personajele din filmele făcute după Agatha Christie, şi aproape că-mi dau palme că nu m-am costumat ca în Moarte pe Nil”

(Zoe)

Ce mi-a plăcut: povestea, Zoe, faptul că este o carte uşoară de citit, faptul că aproape întotdeauna face vreo gafă amuzantă

Ce nu mi-a plăcut: atitudinea fostului logodnic a lui Zoe, începutul puţin prea lent

Punctaj: 4/5

Titlu: Aproape Căsătoriţi
Titlu original: The Nearly Weds
Autor: Jane Costello
Pagini: 382
Editura: Lira (Litera)
Traducere: Simona Toroscai si Oana Cristea
Punctaj: 4/5
Comanda aici
Coperta originală
Anunțuri

4 gânduri despre „Recenzie: Aproape Căsătoriţi de Jane Costello

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s