Publicat în carti din strainatate, fantome, recenzie

Recenzie: Manifest de Artist Arthur

De cand am citit descrierea primului volum din seria Mystyx, mi-o doream sa citesc foarte mult cartea. Descrierea pur si simplu mi-a atras atentia. Eram foarte entuziasmata cand am inceput sa o citesc, pacat ca entuziasmul s-a pierit dupa ce am citit cartea. Nu pot sa zic ca nu a fost buna, doar ca nu a fost printre cele mai bune carti pe care le-am citit in viata mea.

Krystal este o fata de cinsprezece ani care traieste in Lincoln impreuna cu mama si cu tatal ei vitreg. Dae intr-o zi ea incepe sa vada o fantoma, mai exact fatoma lui Ricky, un fost elev al scolii pe care il fregventeza si ea.

Nu prea mi-a placut faptul ca unele personaje nu sunt bine conturate.

La inceput m-a enervat Kristal, se comporta ca si o fetita care plange dupa tata. Si mi s-a parut ca prea repede a acceptat ca vede fantome.

Ea este asaltata de doi colegi al ei, Jake si Sasha, care pretind ca sunt diferiti ca si ea. Ele sunt legate de doua lucruri, toate trei au puteri supranaturale, si au un semn comun de nastere in forma M.

Sa va spun si ce puteri au Sasha si Jake, Sasha poate teleporta si sa fie invizibila, si Jake, el mi-a amintit de Superman, are o viteza si o putere iesita din comun.

Din jurnalul bunicului lui Jake, ei afla ca puterile lor sunt legate de o misterioasa furtuna care a fost acum saisprezece ani in ura si ca ei se numesc Mystyx.

In unele parti puterea lui Kristal mi-a adus aminte de puterea Melindei  din serialul Ghost Whispaere, au fost niste asemanari foarte mari.

Ricky, cere ajutorul lui Krystal ca sa elucideze moartea lui, deoarece a fost ucis de cineva. Si cum povestea aceasta nu ar fi fot de ajuns autoarea a trebuit sa strecoare inca o poveste deoarece Kristal primea mesaje anonime cam indecente. Eu sincer mi-am dat repede seamana ca moartea lui Ricky si mesajele au legatura intre ele.

Idntitatea perosanei care trimitea mesajele m-a surprins putin, dar nici aici nu mi-a placut faptul ca foarte repede s-a desfasurat actiunea cand s-a descoperit cine este persoana anonima.

In general cartea este draguta, si se citeste usor, iar sfarsitul te lasa in ceata, si face ca sa doresti sa citesti volumul 2. Cred ca o sa citesc si volumul doi dar putin mai incolo.

Titlu: Manifest (Mystyx 1)
Autor: Artist Arthur
Pagini: 256
Editura: Harlequin Enterprises
Limba: Engleza
Punctaj: 2/5

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s