Recenzie: Obsesie de Melissa Marr

Vreau sa multumesc librariei online Libris care mi-a oferit aceasta carte.

Obsesie este vol 2 din seria Fascinatie insa nu continua poveste lui Aislinn, Kennan si Seth care apar in prmul volum. Cei trei apar si in acest volum dar acum au un rol secundar

Acest volum o are in prim plan pe Leslie, o prietena a lui Aislinn, care traieste propriul ei calvar doarece tatal ei este alcoolic, iar fratele ei este un drog-dealer care din cand in cand il drogeaza pe Leslie si o vinde prietenilor lui in schimbul unei sume de bani. Leslie este nevoita sa lucreze ca ospatara ca sa poata platii datoriile. Insa ea doreste o schimbare, de aceea decide sa-si faca un tatuaj, care o va schimba viata pentru totdeauna.

Chiar daca la inceput m-a cam plictisit cartea, trebuie sa admit ca chiar m-a capturat atentia, am fost foarte curioasa ce se va intampla cu Leslie.

Cum am zis si mai sus, tatuajul ei va schimba viata doarece ea alege tatuajul lui Irial regele zanelor intunericului . Prin acest tatuaj ea face schimb de cerneala cu Irail si va fi legat de el pentru totdeauna.

Acum poate va intrebati de ce va fi legat de el ? Ei bine zanele intunericului se hranesc din sentimente si emotii umane de aceea Irial decide sa faca schimb de cerneala cu o muritoare ca ea sa fie un canal prin care se va putea hrani el si curtea lui.

Mi-a placut mult de Irial, gestul lui cand aprindea o tigara ma amintea e Adrian din Academia Vampirilor.

Aislinn care a devenit regina verii a pus pe Niall, care candva apartinea curtii intunericului, sa o pazeasca pe Leslie in tacere, insa el incepe sa nutreasca sentimente pentru ea.

Sincer pe mine m-a cam enervat Niall, mi s-a aparut prea posesiv cu Leslie.

Dar sa ne intoarcem la poveste lui Leslie si Irial. Dupa schimbul de cerneala, Leslie devine epuizata si isi pierde emotiile. Irial a uitat sa mentioneze ca fiecare om cu care a facut schimb de cerneala nu a rezistat mult timp pana sa moara.

Mi-a placut mult de Irial, chiar daca la inceput a vazut-o pe Leslie doar ca pe un canal prin care se poate hrani, pe parcurs el a inceput sa nutreasca sentimente pentru ea.

Oare v-a supravietui Leslie schimbul de cerneala si oare Irial este capabil sa iubeasca fiind el regele curtii intunericului ?

Mie mi-a placut destul de mult cartea, a foarte interesanta mai ales sfarsitul care m-a emotionat mult.

Recomand tuturor aceasta serie care doresc sa intre intr-o lume a zanelor si a muritorilor unde nu este tot ceea ce pare.

Titlu: Obsesie, (Fascinatie vol 2)
Titlu Original: Ink Exchange, (Wicked Lovely 2)
Autor: Melissa Marr
Pagini: 347
Editura: Rao
Traducere: Monica-Laura Cibotariu si Ofelia Al-Gareeb
Punctaj: 4/5
Reclame

Un gând despre „Recenzie: Obsesie de Melissa Marr

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s