Recenzie: Vise de sucub de Richelle Mead

Mi-a placut foarte mult acest volum a seriei, mi-a placut chiar mai mult decat volumul 2. Se pare ca cu cat inaintam in serie, volumele sunt din ce in ce mai interesante si captivante.
Vise de sucub continua aventurile Georgine care de data aceasta este bantuita de vise foarte stranii care ii absoarbe energia procurata, iar pentru a afla ce sta in spatele acestui lucru ea apeleaza la Dante, un fel de intrepret de vise. Lucrurile pare sa se complice pentru ea deoarece Niphon, dracusorul care i-a cumparat sufletul apare in Seattle si se pare ca are intenti rele, si cum astea nu ar fi de ajuns ea devine mentorul unui sucub nou, Tawny, si nici lucrurile cu Seth nu merg prea bine. In acest volum Seth m-a enervat putin, dar m-a amuzat mult Tawny si Carter. Intr-un fel ciudat Seattle este asaltat de ingeri iar Georgine suspecteaza ca prezenta lor este legat de visele ei ciudate care sunt din ce in ce mai intense si epuizante. Ea se imprieteneste cu Vincent si Jasmine, un muritor despre care se dovedeste a fi un nephilim, si un inger. Since mie mi s-a parut rau pentru Jasmine la sfarsit, chiar mi-a placut de ea.
La sfarsit Georgina va descoperi cine sta in spatele viselor ei, insa lucrurile cu Seth s-au inrautatit, oare ce se va intampla cu relatia lor?
Eu recomand aceasta serie, desi contine niste scene +16 ani, este totusi o serie captivanta care te tine lipita de fiecare pagina si te face sa astepti cu rasuflare volumul urmator.

Titlu: Vise de sucub, (Gerogina Kincaid 3)
Titlu original: Succubus Dreams, (Gerogina Kincaid 3)
Autor: Richelle Mead
Pagini: 380
Editura: Leda
Traducere: Mariana Piroteala
Punctaj: 4/5
Anunțuri

2 gânduri despre „Recenzie: Vise de sucub de Richelle Mead

    1. Da intradevar Richelle Mead e o scriitoare exceptionala, seria cu sucubii nici nu se aseamana cu Academia Vampirilor. Si mie imi place foarte mult seria asta chiar daca la inceput am avut unele restrictii, dar ai timp sa recuperzi, au aparut doar trei volume pana acum iar in toamna va aparea volumul patru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s