Birthmarked de Caragh M. O’Brien

Volumul 1: Birthmarked – Semnul nasterii a aparaut in 2010 in SUA dar acum puteti comanda aici de pe Books Express, unde puteti face plata si in rambus.

Dupa schimbarile climatice, o lume distopiana este impartita intre cei care locuiesc in interiorul peretelui si intre cele care locuiesc in afara acestuia cum este si Gaia Stone. „Treaba” Gaiei este sa „avanseze” o cota de copii din saracie in Enclavul zidit, pana cand intr-o noapte o mama a obiectat iar parintii Gaiei sunt arestati
Gaia este o singuratica, puternica care incepe sa-si puna intrebari despre societate. Ea cu eforturile de as-i salva parintii, ea insasi este arestata, si inchisa.
Incarcat cu alegeri dificile si morale si bogat in straturi de coduri complicate, Birthmarked exploreaza o lume, cruda si straniu de familiar, unde o fata poate sa faca toate diferentele, si un adevarat erou poate face propriul ei cod moral.

Volumul 2: Prized – Pretuit, va aparea in noiembrie 2011 in SUA.

Scos in pustietate fara nimic, Gaia Stone a supravietuit doar pentru a fi capturata de oamenii din Sylum, o societate distopiana unde femeile conduc barbatii, iar un sarut este o crima. Pentru a-si vedea din nou sora Gaia trebuie sa se supuna codurilor sociale strice ale lor, dar cum poate ea sa refuze sentimentul ei de a face dreptate, curizitatea ei si tot ce in inima ei o face intreaga?

Reclame

8 gânduri despre “Birthmarked de Caragh M. O’Brien

  1. si mie imi aminteste de jocurile foamei 🙂 am adorat jf si din descriere cred ca si aceasta serie e foarte interesanta si captivanta.mi-ar placea foarte mult sa fie tradusa si la noi 🙂 copertile sunt foarte dragute,imi plac mult ambele

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s