Recenzie: Sfidarea de Suzanne Collins

Mai intai vreau sa multumesc edituri Nemira ca mi-a dat ocazia sa citesc acest volum minunat. Multumesc foarte mult.

Sfidarea este volumul doi a superbei serii Jocurile Foamei.

Mi-a atras atentia spusele lui Gabrielle Zevin de pe coperta „al doilea volum este mai bun decat primul”, eu personal nu pot sa spun care e mai bun, m-au cucerit amandoua volume, sunt superbe, o recomand tuturor, nu se vor plictisi niciodata de aceasta serie.

Katniss si Peeta au castigat impreuna Jocurile Foamei(un joc sangeros organizat in fiecare an de Capitoliu in care 24 adolescenti, 2 din fiecare districte, se lupta pe viata si pe moarte), sfidand regulile Capitoliului.

Acum cred ca le asteapta o viata fara griji, dar se pare ca au gresit. Apar zvonuri despre o revolta in districte, iar ei sunt considerati sursa acestei rebeliuni. Si ca toate aceste lucruri nu ar fi fost de ajuns anul acesta se va organiza Jubileul Pacificarii-care este o varianta mai speciala a Jocurilor Foamei care se organizeaza o data la 25 de ani, iar anul acesta organizatorii Jocurilor au decis ca in arena sa intre 24 dintre castigatorii anteriori ai Jocurilor, din fieacre district cate doi cartigatori, o fata si un baiat, iar cum in Districtul 12 doar trei persoane au castigat pana acum Jocurile, Katniss intra din nou in arena impreuna cu Haymitch sau Peeta, va las pe voi sa ghiciti cu cine 🙂

In arena, Katniss va reusi sa gaseasca aliati si prieteni in care sa aiba incredere.

Finalul volumului doi este unul socant, nu va dezvalui nimic, dar daca sunteti curiosi cititi cartile, nu veti regreta, recomand tuturor care vor sa traieasca o aventura in care viata personajelor se va schimba pentru totdeauna.

Titlu: Sfidarea (Jocurile Foamei 2)
Titlu original: Catching Fire (The Hunger Games 2)
Autor: Suzanne Collins
Pagini: 528
Editura: Nemira
Traducere: Ana-Veronica Mircea
Punctaj: 5/5
Reclame

7 gânduri despre „Recenzie: Sfidarea de Suzanne Collins

  1. M-ai facut si mai curioasa!O sa citesc mai intai „Jocurile foamei”,deci iti spusesem ca vreau sa citesc mai intai „Ritualul”.Dar , dupa ce am vazut recenzia ta , m-am razgandit.Abia astept sa o citesc!

    P.S.:Super recenzie!!

  2. Sfidarea pare foarte interesanta.M-ai facut curioasa.Imi place mult recenzia ta,dezvalui suficient cat sa ne faci sa ne dorim sa o citim :).Abia astept sa o citesc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s