Recenzie: Micutele Mincinoase de Sara Shepard

Micutele Mincinoase este primul volum din seria cu acelasi nume de Sara Shepard si a aparut la editura LEDA.

Cand am auzit despre serie, m-a cuprins o curiozitate mare, mi-a placut foarte mult descrierea, atunci am aflat ca exista si un serial dupa carti ( pe care inca nu am reusit sa vad), dar sunt foarte curioasa, si abia astept sa vizionez.

Cartea mi-a placut foarte mult, nici nu am crezut sa o sa indragesc seria asta, iar acum astept cu rasuflare si urmatorul volum.

Volumul prezinta cinci prietene Aria, Spencer, Emily, Hanna si Alison, care este un fel de conducator al grupului.

Insa Alison dispare in mod misterios si nimeni nu stie nimic. Trece trei ani, iar de Alison inca nu se stie nimic. Intre timp grupul lor se destrama iar fiecare isi traieste propria viata.

Aria, care s-a mutat cu familia ei in Islanda dupa disparitia lui Alison, se intoarce in Rosewood si cunoaste un baiat mai invarsta care dovedeste a fi profesorul ei de engleza, insa ce doi vor incepe in secret o relatie.

Spencer ravneste la iubitul surorii ei Melissa, pe care este geloasa deoarece ea facea intotdeauna toate mai bine ca ea.

Emily se imprieteneste cu Maya, o fata care sa mutat in fosta casa a lui Alison, dar intre timp va descoperi ca ea nutreste sentimente mai profunde pentru Maya.

Hanna, care cu trei ani in urma a fost dolofana grupului s-a schimbat foarte mult, iar acum apeleaza la solutii dezgustatoare ca sa-si mentina frumusetea.

Ele credeau ca secretele lor sunt in siguranta, insa cele patru fete incep sa primeasca mesaje semnate de A. despre secretele lor, secrete pe care doar Alison le stia. Insa se va descoperi cadavrul lui Alison, iar fetele cred ca totul se terminat, dar se inseala amarnic, totul acum incepe.

Oare cine este acel A , si de ce le ameninta ca va dezvalui secretele lor pe care doar Alison le stia ? Care este acum moarta. Dar oare cine a ucis-o?

Titlu: Micutele Mincinoase (Micutele Mincinoase 1)
Titlu original: Pretty Little Liars (Pretty Little Liars 1)
Autor: Sara Shepard
Editura: Leda
Pagini: 312
Traducere: Adrian Deliu
Punctaj: 4.5/5
Reclame

2 gânduri despre „Recenzie: Micutele Mincinoase de Sara Shepard

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s