Recenzie: Sange Albastru de Melissa de la Cruz

Sange Albastru este primul volum din seria cu acelasi nume de Melissa de la Cruz iar cartea a aparut la editura LEDA o puteti comanda de aici, si aveti o reducere de 25 % acum de sarbatori, profiati de aceasta oferta, cartea chiar merita

Cartea o prezinta pe Schuyler Van Alen, o fata de cinsprezece ani. Ea este diferita fata de celelalte fete din scoala Duchesne, deoarece ea obisnuieste sa poarte haine lalai si vintage in locul creatiilor de success.

Ea traieste cu bunica ei Cordelia care este o persoana foarte secretoasa si retrasa, mama ei, Allegra este in coma inca de cand ea s-a nascut, insa ea observa ca un barbat o viziteaza, dar niciodata nu a vazut chipul, oare cine este acel barbat?  iar pe tatal ei niciodata nu a cunoscut-o.

Cand ea implineste cinsprezece ani, viata ei se schimba pentru totdeauna, incepe sa observe ca pe bratul ei a aparut un intreg mozaic de vene albastre, iar moartea  misterioasa a unei colege de la scoala ii bantuie gandurile si stie ca ceva nu este in regula.

Ea incepe sa face cercetari impreuna cu cel mai bun prieten al ei Oliver, care ascunde si el un secret. Insa cel mai ciudat lucru este ca Jack Force, cel mai popular baiat din scoala, pare sa fie interesat de ea, oare de ce?, iar sora geamana a lui Jack, Mimi pare sa fie foarte furioasa pentru acest lucru.

Oare ce secrete ascund cei cu Sange Albastru? acum poate va intrebati cine sunt cei cu Sange Albastru? puteti afla citind cartea, care este superba, nici nu m-am gandit cand am inceput sa citesc ca o sa imi placa asa de mult, il recomand tuturor celor care indragesc cartile cu vampiri, sau celor care doresc o lectura usoara plina cu secrete, intrigi, minciuni, vampiri si desigur un pic de romance.

Abia astept volumul al doilea Bal Mascat care v-a aparea in luna ianuarie la editura LEDA

Titlu: Sange Albastru (Sange Albastru 1)
Titlu original: Blue Bloods (Blue Bloods 1)
Autor: Melissa de la Cruz
Pagini: 317
Editura: Leda
Traducere:  Madalina Andrei
Punctaj: 5/5
Anunțuri

4 gânduri despre „Recenzie: Sange Albastru de Melissa de la Cruz

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s